Alt er på plads

Inspirationstur til tyrkiet

Som i alle ved, så har vi efterhånden haft lukket i en længere periode. Der har været lidt forskællige årsager til dette, og i dette indlæg skriver vi om alt hvad der er sket i cafeen.


Nyt køkken

Vores køkken var efterhånden blevet gammelt. Køkkener har ikke været renoveret siden der først blev åbnet restaurant under navnet El Hambre.
Efter el hambre har restauranten været overtager 2 gange, og er gået under navnet Restaurant Toscana.

 

I 2011 åbnede vi dørene op som Café Lime, og nu tænkte vi at det måtte være tid til forandring. Vi har ikke kun renoveret, og fornyet samtlige maskiner og udstyr i køkkenet.


Vi har nu også en ægte italiensk stenovn

I november måned tog vi til italien i nogle dage, nemlig for at lære at lave pizza og købe en stenovn. VI har nu fået stenovnen hjem, speciallavet til os. Vi glæder os til at kunne tilføje pizza til vores menukort, og lave hjemmelavet brød og meget mere i vores nye stenovn.


Selve caféen

Vi har lyttet til vores mange gæster, og nogle af de ting i nævnte mest for os, var vores stole og borde. Vi har derfor valgt at ommøblere hele cafeen.
Møbler er ikke bare noget man lige vælger på 1 dag, til dette har vi været danmark rundt, vi har haft besøg fra England samt Belgien, og selv været i Tyrkiet.
Vi har nu sat gang i produktionen af vores nye møbler.

 

Der er købt nye stole, borde og sofaer, men ikke nok med det, så er der også købt nyt udstyr til baren. Der vil komme helt ny belysning i cafeen for at sikre en endnu hyggeligere atmosfære.


Hvornår åbner vi så?

Vi ved godt at det har taget lang tid, og vi er så småt ved at have en dato klar. Den 25. i denne måned ankommer vores 2x2m store fryser som skal bygges ind i køkkenet.
Vi har ikke en præcis dato, men de nye møbler skulle gerne ankomme i slutningen af januar.
Udfra disse datoer, går vi udfra at kunne åbne i starten af februar.


Nyt i lime

Vi starter åbningen med åbent hus, hvor alle kan komme forbi, og se de nye møbler og det nye køkken. Vi vil byde på gratis kaffe til alle, og kage til der ikke er mere.

Udover at vi nu også kan byde på pizza, så har vores tjenerbestyrer arbejdet hårdt på noget nyt. Nemlig Club Lime. Du kan nu, helt gratis få dit eget medlemsskab til caféen. Dette giver dig adgang til super skarpe tilbud hver måned. Du vil kunne læse meget mere om Club Lime snart.

 

Vi takker af for denne gang, og vi ses snart til åbningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.